14 december 2018Nominaties vrijwilligersprijzen

Gemeente 's-Hertogenbosch en Vrijwilligersnetwerk Galant nomineren Maaspoort Kids, Huiskamer Bij Katrien en Stichting Vinkelse Molen voor de landelijke Meer dan Handen vrijwilligersprijzen.

Er waren zo'n 86 nominaties voor de longlist van de lokale ronde van de 'Meer dan handen vrijwilligersprijs' in 's-Hertogenbosch. Op 7 december is op de waarderingsavond voor vrijwilligers in het Bestuurscentrum een shortlist van 7 organisaties gepresenteerd.

Tussen 8 en 13 december konden inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch stemmen op één van de zeven finalisten. De winnaars van deze ronde zijn geworden 1. Maaspoort Kids, 2. Huiskamer Bij Katrien, 3. Stichting de Vinkelse Molen

Maaspoort Kids kreeg de meeste publieksstemmen. Daarmee winnen zij naast de nominatie voor de Meer dan Handen prijzen een cheque van € 1000,- voor hun organisatie!

De drie organisaties worden door de gemeente 's-Hertogenbosch en Vrijwilligersnetwerk Galant voorgedragen voor de landelijke Meer dan Handen prijzen. Zij maken dan kans op de juryprijs van € 5000,-, de publieksprijs van € 2000,- en een workshop waarin ze leren hun eigen organisatie te pitchen/presenteren.

De uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen is op vrijdag 15 februari 2019 in Akoesticum in Ede. De prijsuitreiking wordt gecombineerd met de inspiratiebijeenkomst Hart voor vrijwilligers. In de avond is de feestelijke prijsuitreiking. Hugo de Jonge, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, reikt de prijzen uit.

 

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl