28 november 2018Waarderingsavond vrijwilligers 's-Hertogenbosch

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, veel mensen doen het met enorme inzet en plezier. De gemeente ’s-Hertogenbosch is trots op alle inwoners die hun tijd en talent inzetten en wil de vrijwilligers hier graag voor bedanken.

Dag van de vrijwilliger
Op vrijdag 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, organiseert de gemeente 's-Hertogenbosch samen met Vrijwilligersnetwerk Galant een avond vol ontmoeting en vermaak. Er is live muziek en een pubquiz. De 7 organisaties die kans maken op een nominatie voor de landelijke ‘Meer dan Handen vrijwilligersprijzen’ worden gepresenteerd.

Praktische informatie
• Vrijdag 7 december 2018
• Tussen 19.30 - 22.30 uur, u bent welkom vanaf 19.00 uur.
• Locatie maken we nog bekend
• Wij zorgen voor vermaak, een hapje en een drankje.

Aanmelden
Via dit formulier kunt u zich aanmelden. Doe dit snel, want er is een beperkt aantal plaatsen (uiterlijk 3 december). Let op: komt u met meer personen? Vul dan per persoon het formulier in. U krijgt een bevestiging met alle details.

Meer dan Handen vrijwilligersprijzen
Gemeenten mogen drie inspirerende vrijwilligersorganisaties voordragen voor de landelijke Meer dan Handenprijs. Tussen 5 en 26 november kon iedereen in de gemeente ’s-Hertogenbosch een lokale organisatie voordragen. De jury heeft uit de meer dan dertig nominaties zeven organisaties gekozen die het best voldoen aan de voorwaarden van de landelijke prijzen. Deze organisaties presenteren zich tijdens de waarderingsavond op vrijdag 7 december a.s.

Stemmen op je favoriet
Tussen 8 en 13 december mogen alle inwoners van ’s-Hertogenbosch stemmen welke drie organisaties voorgedragen worden voor de Meer dan Handen prijzen. De organisatie die de meeste publieksstemmen ontvangt, wint ook een prijs van € 1000,- van de gemeente ’s-Hertogenbosch.
Op 15 februari 2019 reikt de staatssecretaris van VWS de landelijke prijzen uit tijdens een speciale inspiratiebijeenkomst.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl