Image
Wilt u helpen?
Aanbod
Hulp nodig?
Vraag

  Bruggen bouwen

  Bruggen bouwen

  26 sep 2013

  Vlak voor de zomer gingen 25 medewerkers van BrandLoyalty, wereldwijd marktleider loyaliteitsprogramma’s binnen foodretail, een figuurlijke brug over. Zij zijn een kijkje gaan nemen in de wereld van jongeren, ouderen, mensen aangewezen op de Voedselbank en van dak- en thuislozen. Aanleiding voor dit ongebruikelijke uitstapje was het versterken van de onderlinge verbondenheid en iets willen doen voor de directe omgeving.

  Wandeling met ouderen Antoniegaarde
  Foto: BrandLoyalty

  Roland Damen van BrandLoyalty: “Ons bedrijf groeit de laatste jaren hard waardoor het onderhouden en verder verstevigen van onze eigen bedrijfscultuur steeds belangrijker wordt. Wij hebben het als medewerkers erg goed. We zijn jong, hebben werk en goede faciliteiten. De wereld ligt aan onze voeten. Tegelijkertijd is er een wereld waar wij nagenoeg onbekend mee zijn terwijl hij fysiek slechts 4 kilometer bij ons hoofdkantoor in Den Bosch vandaan is. Samen met Mooi zo Goed zo hebben wij dit voor ons bijzondere programma kunnen samenstellen. Onze collega’s zijn er zeer enthousiast over. Wij hebben met nieuwe mensen en organisaties zoals Vincentiusvereniging, Zelfkrant, Stadswandeling De Verscholen Stad, Jong Actief, Antoniegaarde en Voedselbank kennis kunnen maken.”
   

  Klussen bij Jong Actief
  Foto: Brand Loyalty

  Na de lunch bij Sociaal Restaurant ’t Anker van de Vincentiusvereniging splitste de groep zich in drieën om vrijwilligerswerk te gaan doen bij Jong Actief, Woonzorgcentrum Antoniegaarde en Voedselbank. Aan het eind van de middag namen de gidsen van stadswandeling De Verscholen Stad de medewerkers van BrandLoyalty mee voor een wandeling door de binnenstad en lieten zij Den Bosch zien vanuit de ogen van dak- en thuislozen.

  Stadswandeling De Verscholen Stad
  Foto: BrandLoyalty

  Wij hebben uw hulp nodig!

  Mooi zo Goed zo zoekt medewerking voor:

  Mooi zo Goed zo - Laptop Challenge

  Eerste Bossche Scootmobielclub - Canta invalidenvoertuig

  Huifbed De Meierij - verbreden toegang ivm rolstoelen + beveiliging pand

  Zorgboerderij De Locatie - herbouw afgebrande kantine

  WZC Antoniegaarde - schoonmaken bestrating binnentuin

  Gemeenschapshuis d'n As - sportmaterialen

  Dierenpark Maliskamp - nieuwbouw hoofdgebouw dierenpark

  Humanitas Computerhuis - 2de hands beeldschermen / computers / laptops

  Bijzonder Gewoon - stage/werkplaatsen 'Bijna Banen'

  Heempark 's-Hertogenbosch Zuid - onderhoud heempark

  Eendenkooi Maaspoort – Renovatie en natuurwerkzaamheden

  Stadswandeling De Verscholen Stad - Binnenstad zien zoals u het nog niet kent