Koffiekit Vicki Brownhuis

Een koffiemoment op 5 februari die het gemakkelijk maakt met elkaar te praten over kanker. Dat wil het Vicki Brownhuis bereiken met de speciale koffiekit. In de kit zitten koffiebekers, (Vicki) brownies, servetjes, een collectebus, informatie én een verwenmoment.

De koffiebreak op 5 februari is een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact daarvan op mensen en hun omgeving. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet. Hoe belangrijk is het dan dat er goede psychosociale ondersteuning is en kanker bespreekbaar is! De Vicki Brownhuis Koffieochtend wordt een jaarlijks terugkerend supportmoment, iedere eerste dinsdag van februari.

Het Vicki Brownhuis levert een speciale koffiekit, die het u gemakkelijk maakt een koffiemoment te organiseren en met elkaar door te praten over kanker. In de kit zitten koffiebekers, (Vicki) brownies en servetjes, informatie over het Vicki Brownhuis, een collectebus én een verwenmoment voor iemand die geraakt is door kanker. De kosten per koffiekit zijn:
• voor een bedrijf € 100
• voor een vereniging of stichting € 50
• voor particulieren € 20

Een koffiekit is voor max. 10 personen. Met meer mensen deelnemen? Geen probleem! U kunt ook meerdere koffiekits bestellen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Koffiemoment Vicki Brownhuis

Sta even stil bij kanker tijdens een koffiemoment

Bestel de Vicki Brownhuis koffiekit!


Ik kan helpen Bekijk waar u nog meer mee kunt helpen »
Wij vragen uw naam zodat wij u juist kunnen aanspreken.
Wij vragen uw e-mailadres zodat wij met u in contact kunnen komen.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 073-6124488 info@mzgz.nl