NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt elk voorjaar georganiseerd door Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant en Servicepunt Vught in samenwerking met het Oranje Fonds.

In 2019 is NLdoet op 15, 16 en 17 maart. Vanaf 1 november 2018 kunnen organisaties zich aanmelden op www.nldoet.nl en een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds.

Koninklijke aandacht
Traditie getrouw doen Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en leden van de Koninklijke familie als vrijwilligers mee met NLdoet.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Duizenden organisaties laten met NLdoet zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk voor de samenleving is. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk door te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Den Bosch, Rosmalen, Vinkel, Nuland en Vught
In 2016 deden in Den Bosch, Rosmalen, Vinkel, Nuland en Vught 67 organisaties mee. Bijna 1.100 vrijwilligers zetten zich in om 90 klussen en activiteiten te realiseren.

NLdoet is sinds 2010 de voorzetting van het MADD-evenement dat in 2005 voor het eerst werd georganiseerd ter gelegenheid van het 25 jarig ambtsjubileum van Koningin Beatrix. Werd het MADD-evemenent in het najaar georganiseerd, NLdoet vindt in het voorjaar plaats. In 2005 won 's-Hertogenbosch de MADD-award voor best organiserende comité van Nederland.

NLdoet 2019

Doe meer met NLdoet!

Doe mee met NLdoet op 15-16-17 maart 2019 en meldt u vanaf 1 november aan via www.nldoet.nl!


Ik kan helpen Bekijk waar u nog meer mee kunt helpen »
Wij vragen uw naam zodat wij u juist kunnen aanspreken.
Wij vragen uw e-mailadres zodat wij met u in contact kunnen komen.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 073-6124488 info@mzgz.nl