16 september 2019Te gast bij Voedseltuin Villanueva

Medewerkers van LPR Benelux waren op vrijdag 13 september te gast bij Voedseltuin Villanueva om een middag mee te helpen in de tuin.

Louis Broeders van LPR: “We zijn door Jan de Rond van Mooi zo Goed zo prettig ontvangen. Hij stelde ons voor aan coördinator Harry Schuurmans van Voedseltuin Villanueva. Harry gaf ons uitleg over de tuin en de activiteiten van de middag. We zijn in drie groepen ingedeeld. Een groep ging de bijenschuur schilderen, een groep ging bonen oogsten en staken en restanten van de planten verwijderen en de laatste groep heeft het maisveld opgeruimd. Het was leuk om te zien dat al mijn collega’s met vol overgave aan hun taak begonnen en afgemaakt hebben. De reacties achteraf waren dan ook zeer positief. Het was in ieder geval voor herhaling vatbaar en ik wil dan ook iedereen bedanken die zich heeft ingezet deze middag.”

LPR opereert binnen Europa in de POOL pallets. LPR verhuurt pallets aan bedrijven die ze gebruiken om producten naar hun klanten te sturen waar LPR ze dan weer ophaalt om te sorteren en eventueel te repareren om ze weer naar klanten te kunnen sturen. Corporate Social Responsibility (CSR) staat hoog in het vaandel bij LPR. Onderdeel hiervan is dat jaarlijks de verjaardag van het bedrijf wordt gevierd met een 'RED DAY'; iets terug doen voor de maatschappij.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl