Nationale buitenspeeldag 9 juni 2021 Nationale buitenspeeldag 't Kwekkeltje met aandacht voor kinderen met een handicap
Veerkracht Bossche gemeenschapsleven is groot Ondanks, of misschien wel dankzij, de coronacrisis blijkt de veerkracht van het gemeenschapsleven in ’s-Hertogenbosch groot te zijn.
Webinar Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) Webinar over wat de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen inhoudt en hoe je er eenvoudig aan kunt voldoen
Stadswandeling De Verscholen Stad Stadswandeling door (ex) dak- en thuislozen in 's-Hertogenbosch
Blik Vrijwilligers Vrijwilligers gevraagd voor 'Blik Vrijwilligers"
Ondanks Corona toch een succesvolle NLdoet  Medewerkers van Huijbregts Notarissen steken de handen uit de mouwen voor NLdoet 2021
Webinar investeren in medewerkersvrijwilligerswerk NOV - NVP  Webinar over de verrassende impact van structureel en duurzaam investeren in medewerkersvrijwilligerswerk.
Kennisboostweek NOV NOV biedt in samenwerking met NVP een programma vol webinars
Meld je aan voor NL Doet op 28 en 29 mei  Weet u al wat u op 28-29 mei 2021 met uw vrijwilligers gaat doen? Niet? Dan hebben wij een voorstel voor u! Doe mee met NLdoet.
Zorgen én vertrouwen in vrijwilligerscorpsen gegroeid Het vertrouwen van het gemeenschapsleven in de toekomst is in de afgelopen maanden gedaald. Dit blijkt uit de derde onderzoekronde van het Meldpunt Lokale Organisaties.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl