GRATIS BEURSVLOERTRAINING Werk jij bij een maatschappelijke organisatie (betaald of vrijwillig) en zet jouw club/vereniging/stichting zich in om 's-Hertogenbosch mooier te maken dan ben je van harte welkom op de Beursvloertraining.
Nieuwehagen zoekt sponsoring voor bewoners diner Op 20 en 27 september zorginstelling Nieuwehagen een bewonersdiner
Werkgroep Computerhuis Oost in ’s-Hertogenbosch zoekt vrijwilligers Heb je affiniteit met computers en ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Sjef Lievens.
Volop actie in de zomer van 2021 voor kinderen! PowerUp073 en kinderwerk Farent: volop actie in de zomer!
Wat vind jij echt schòn aan Den Bosch? Maak het mee! Vijf makers en ontwerpers vertellen wat zij het schònste van Den Bosch vinden.
Buurtkamer 't Eekbrouwertje operationeel Buurtkamer 't Eekbrouwertje nieuwe ontmoetingsplek voor buurtbewoners De Slagen
Heb jij een goed idee? Jouw schoolproject of idee in het echt uitvoeren? Dat kan met Cityboost 's-Hertogenbosch.
Folder subsidies en fondsen voor nieuwe natuur In opdracht van provincie Noord Brabant is de folder ‘Subsidies en fondsen voor groene burgerinitiatieven’ ontwikkeld.
Blijven vrijwilligers waterdragers? Deze zomer wordt een super sport- en cultuurzomer. Zonder vrijwilligers zouden deze mega-evenementen niet georganiseerd kunnen worden, zoveel is wel duidelijk.
Viltjes met QR-code voor werving 'Blik Vrijwilligers' 15.000 onderzettertjes worden er ingezet om gedurende de zomermaanden vrijwilligers te werven voor 'Blik Vrijwilligers'

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl