29 september 20214e ronde vragenlijst Meldpunt Corona verzonden

Door middel van de vragenlijsten gaan we na in welke mate het lokale gemeenschapsleven verandert, onder invloed van de maatregelen om het virus in te dammen. In het meldpunt en onderzoek werken Galant, de Erasmus Universiteit, de afdeling S-PORT van de gemeente, Huis73 Amateurkunst, Mooi zo Goed Zo en de stichting Lokale Goededoelengids samen. Juist in deze tijden zien we hoe belangrijk vrijwilligerswerk is voor onze samenleving. 

Vanaf april 2020 heeft het Meldpunt Lokale Organisaties de gevolgen van corona voor stichtingen en verenigingen onderzocht. De resultaten van de drie eerdere onderzoekrondes, onder zo’n 1100 organisaties, zijn hier te vinden: https://shertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl/nieuws/veerkracht-is-groot/
 
Via de mail vragen wij organisaties deel te nemen aan de 4e en laatste ronde van het onderzoek en de vragenlijst vóór 4 oktober 2021 in te vullen. Hun bijdrage wordt zeer gewaardeerd. De vragenlijst wordt mede geanalyseerd door Erasmus Universiteit Rotterdam. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Met dit onderzoek krijgen we inzicht in hoe corona het lokale gemeenschapsleven verandert, over een langere periode. Om van elkaar te leren en samen tot oplossingen te komen. De energie van 46.000 vrijwilligers en meer dan 1.500 organisaties in de gemeente ’s-Hertogenbosch is van onschatbare waarde voor de gemeenschap. Deze rijkdom willen we zoveel mogelijk behouden.
 
Bij het Meldpunt Lokale Organisaties kun je nog steeds terecht met problemen als gevolg van corona. Deel je vragen en zorgen met ons; samen staan we sterker. Het meldpunt is te bereiken via mail: meldpunt@galant.nl of telefoonnummer 073 – 615 62 50 (ma t/m do).

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl