24 juni 2020Burendag 2020

Vanaf woensdag 1 juli is de aanmelding voor Burendag 2020 op 26-27 september geopend. Als je je voor 1 september aanmeldt, ontvang je een Burendag feestpakket.

Burendag 2020
Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen met je buren in het weekend van 26-27 september kunt vieren. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij mensen iets leuks doen voor elkaar en de buurt. Het is de veertiende keer dat Burendag in Nederland wordt georganiseerd. Dit jaar zijn wel de RIVM richtlijnen van toepassing. Daarom roepen we deelnemers op om alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM in acht te nemen bij het vieren van Burendag:
-      Houd minimaal 1,5 meter afstand.
-      Schud geen handen.
-      Organiseer een activiteit in de buitenlucht.
-      In het geval van een activiteit met eten of drinken, laat iedereen eigen serviesgoed meenemen.
-      Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag wil het fonds mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk om van 1 juli tot en met 16 augustus 2020 een aanvraag tot max. € 350,= in te dienen bij het Oranje Fonds om je Burendagplan te kunnen uitvoeren. Let op: op = op!
Klik hier voor de voorwaarden voor particulieren (buren)
Klik hier voor de voorwaarden voor organisaties (stichtingen en verenigingen)

Vragen?

Heb je vragen? Bel dan tijdens kantooruren met 0900 4488448 (lokaal tarief), of mail naar burendag@oranjefonds.nl. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met Vrijwilligersnetwerk Galant of Mooi zo Goed zo en de site van Burendag bezoeken.

Aanmeldingen

Op een kaart van Nederland worden 'real time' de aanmeldingen en activiteiten bijgehouden.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl