24 september 2018Burendag half in het water maar gezellig

Op Orthen was het, net als andere jaren, een gezellige en drukke boel. Mensen genoten van een hapje en drankje, kinderen speelden naar hartenlust en schilderden een mooi plaatje. Om 15.00 uur vielen de eerste regendruppels uit de lucht.

86 staten/buurten deden mee aan Burendag in ’s-Hertogenbosch en Vught, een record aantal. In alle wijken en dorpen was er iets te doen.

In de tuin van Dagcentrum Eygenweg van Cello op Orthen was het een gezellige bedoening. Nadat de regendruppels op kwamen zetten zocht iedereen een droog plekje onder de parasols en tentzeilen.

 

Burendag festiviteiten georganiseerd door Buurtcomité Fort Orthen
Foto: Jan de Rond

Vergelijkbare situaties deden zich voor bij de straatspeeldag in Hintham, de evenementen in het Rompert Park, de sportactiviteiten op Sportpark Noord in Hambaken, de opening van CPO Bewust Wonen en Werken Boschveld, Heemfair in Maaspoort, Hippe Happen festival in Rosmalen, het Moeshofje in Kruiskamp, De Soete Moeder en Bietje bij Bietje in de Muntel.

De burendag activiteiten op vrijdag hadden, net als afgelopen zomer, geen last van regen. Oude buren, nieuwe buren, aanstaande buren, jong, oud, het was een komen en gaan van 'buren' en ontzettend gezellig.

Link naar foto- en sfeerimpressie Burendag073 2018

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl