6 juni 2018Canon Europe helpt Voedseltuin en Scouting Columbus

Op donderdag 14 juni gaan zo’n 35 medewerkers van Canon Europe uit Amstelveen en Venlo in ’s-Hertogenbosch aan de slag om twee vrijwilligersorganisaties te helpen bij hun werkzaamheden. Zij doen dit als onderdeel van hun maatschappelijke betrokkenheid en om elkaar beter te leren kennen.

Voedseltuin Villanueva
De Voedseltuin is gestart om groente en fruit te verbouwen voor de mensen die aangewezen zijn op de voedselpakketten van de Voedselbank in ’s-Hertogenbosch. Het idee van de voedseltuin werd in januari 2013 gepresenteerd op een door de gemeente ’s-Hertogenbosch uitgeschreven wedstrijd voor het beste vrijwilligersidee. De tuin is gevestigd aan de Vlijmenseweg 84 en bestaat nu 5 jaar. De mensen van Canon Europe gaan onkruid wieden, afrastering onkruid vrij maken, paden onderhouden, schoffelen en krijgen van vrijwilligers en bestuur tekst en uitleg over de voedseltuin.

Scouting Columbus
Scouting Columbus heeft een groot terrein aan de Hoefpad 5. De medewerkers van Canon Europe gaan daar klussen en het terrein en clubgebouw opknappen. Rondom het clubgebouw zullen brandnetels gerooid worden, bestrating gerepareerd, zwerfafval verzameld en het terrein schoongemaakt worden. Het houtwerk van het clubgebouw krijgt een schilderbeurt.

Teamdag
Annemieke Flikweert van Canon Europe: “Ieder jaar hebben wij een teamuitje met collega’s uit Amstelveen en Venlo. Elk jaar doen wij iets anders. Dit jaar willen wij graag vrijwilligerswerk doen in een omgeving halverwege Amstelveen en Venlo. Wij hebben Den Bosch uitgekozen als locatie. Deze locatie lijkt ons erg geschikt. Wij kijken er naar uit.”

 

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl