22 juli 2021Wat vind jij echt schòn aan Den Bosch? Maak het mee!

Den Bosch heeft vele mooie gebouwen, parkjes, riviertjes, nisjes, zichtlijnen, kunstwerken in de openbare ruimte en ornamenten aan gevels. Te veel om zelf allemaal te ontdekken. En hoe langer je er woont hoe minder je opvalt. We nodigen iedereen uit om opnieuw naar het schone Den Bosch te kijken. We hebben alvast vijf makers en ontwerpers uitgedaagd om over hun mooiste plekken of gebouwen te vertellen. Luister naar hun verhalen tijdens je wandel-of fietstocht door Den Bosch. Meedoen? Klik op de link en maak het mee.

En wat vind jij het schònste aan Den Bosch? Vertel het ons.
Er zijn natuurlijk veel meer dan 5 mooie plekken in Den Bosch. We willen zoveel mogelijk plekken in kaart brengen en met anderen delen. Help je mee door te vertellen wat jij het schònste vindt? Maak een foto en vertel in het kort waarom dit voor jou het schònste is. Stuur dit naar echtschon@fittair.nl. We willen minimaal 10 mooie plekken, gebouwen toevoegen naast die van de FiTTair makers en ontwerpers.


Wanneer?
Je kunt op elk moment starten. Vanuit huis of waar je op dat moment ook bent.

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met de afdeling Sociaal Domein, Kunst & Cultuur en Sport & Bewegen van de gemeente ’s-Hertogenbosch.


Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl