16 april 2019Studenten buiten hun comfortzone

Dinsdag 23 april dompelen zo’n 20 studenten van C.S.V. Ichthus ’s-Hertogenbosch zich in twee groepen onder in een voor hen onbekende wereld, buiten hun comfortzone. Een en ander wordt in samenwerking met Mooi zo Goed zo georganiseerd in het kader van het project Ichthus Interaction, een initiatief waarbij studenten erop uit gaan om de stad te dienen.
 
Kledingbank
Bij de Kleding- en speelgoedbank aan de Kooikersweg gaat een eerste groep studenten kleding en speelgoed sorteren en krijgt van de vrijwilligers uitleg over het werk van de Kleding- en speelgoedbank.
 
Gefeliciflapstaartbox
De tweede groep gaat op de Poeldonkweg aan de slag bij de stichting Gefeliciflapstaartbox. De vrijwilligers van deze stichting verzorgen verjaardagspakketten zodat kinderen op school en thuis verjaardag kunnen vieren ondanks de financiële situatie van het gezin. Zo’n 600 kinderen blijven in ’s-Hertogenbosch jaarlijks op hun verjaardag ‘ziek’ thuis omdat zij op school niet kunnen trakteren.
 
Ichthus
C.S.V. Ichthus is een christelijke studentenvereniging in ‘s-Hertogenbosch. Elke week komen de leden bij elkaar om een kringavond te houden, samen te eten, God te zoeken, biertjes te drinken in hun stamcafé Café Bar le Duc en gezellig te praten. Ichthus is verbonden aan de HAS en AVANS in Den Bosch.
 
Het is de tweede achtereenvolgende jaar dat de studenten van Ichthus zich op deze manier verdienstelijk maken voor ’s-Hertogenbosch.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl