28 januari 2020Kantoorkast wordt Ruilbieb voor kinderen

Afgelopen week heeft Maaspoort Kids drie kantoorkasten van Farent sociaal werk mogen ontvangen. De kantoorkasten waren bij Farent overtollig geworden tijdens de herinrichting van de kantoren vanwege de recente fusie tussen Welzijn Divers en Juvans. Maaspoort Kids gaat de kasten inrichten als ruibieb voor kinderboeken.

De kasten zijn eind vorige week verhuisd van het hoofdkantoor van Farent aan de Rogier van der Weydenstraat naar het tijdelijke huisvesting van Maaspoort Kids in de Lokerenpassage.

Ruilbieb kinderboeken
Lezen is belangrijk en goed voor de ontwikkeling. Door de smartphone en tablet is er veel minder aandacht voor kinderboeken. Daar wil Maaspoort Kids graag wat aan doen. Daarom komt Maaspoort Kids nu met de Ruilbieb. Hier ruil je straks simpelweg je kinderboekjes om tegen andere.Maar eerst moeten de kasten vol. Heb je boekjes voor dit leuke initiatief? Stuur dan een mail via Maaspoortkids@gmail.com of bel/app naar 06-57740581.

Maaspoort Kids
Maaspoort Kids heeft sinds begin dit jaar de beschikking gekregen over het pand waar voorheen Bart Smit in was gevestigd. Het pand is beschikbaar gesteld door de beheerder van de Lokerenpassage Sectie 5. Het streven is het pand eind februari in gebruik te nemen.

Maaspoort Kids is in 2016 gestart en organiseerde activiteiten voor kinderen uit de wijk Maaspoort zoals Koningsdag en Sinterklaas vieringen. Eind 2018 ontving Maaspoort Kids de Bossche Vrijwilligersprijs van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl