21 januari 2019Kinderen bouwden voor Kwekkeltje en SJV

Afgelopen vrijdag zijn in het hoofdkantoor van Heijmans Rosmalen door Lions club Rosmalen twee cheques van ieder € 3500,- overhandigd aan speeltuin ’t Kwekkeltje en SJV Rosmalen. De ontvangende partijen waren uiteraard helemaal in hun nopjes met deze cheques. Frank Ligthart, voorzitter van ‘t Kwekkeltje, meldde het geld te gaan besteden aan de vervanging en uitbreiding van skelters. Henk Groen, penningmeester van SJV Rosmalen, wil met deze donatie diverse wensen voor o.a. de kindervakantieweek in 2019 realiseren.

Kinderen bouwen voor kinderen
Jaarlijks organiseert de Lions club Rosmalen het evenement ‘Kinderen bouwen voor Kinderen’. Afgelopen november was alweer de derde editie. Het evenement is bedoeld om geld in te zamelen voor kind gerelateerde goede doelen in Rosmalen of directe omgeving. Het bouwfestijn geeft kinderen en hun (groot)ouders de mogelijkheid om naar hartenlust te bouwen met een grote verscheidenheid aan bouwspeelgoed zoals Lego, Duplo, Kapla en nog veel meer. Heijmans stelt elk jaar haar hoofdkantoor in Rosmalen ter beschikking voor dit bijzondere evenement.

De opkomst en daarmee de opbrengst van het evenement 'Kinderen bouwen voor kinderen' was afgelopen november groot. Samen met de gulle bijdragen van sponsoren kon een recordbedrag bij elkaar worden gebracht en twee cheques van ieder € 3500,- overhandigd aan Speeltuin 't Kwekkeltje en SJV Rosmalen.

De Lions club kijkt terug op een geslaagd evenement. Zowel voor de deelnemers als voor de ondersteunde goede doelen. Het evenement zal ook in 2019 weer georganiseerd worden en wel op zaterdag 2 en zondag 3 november.

Op foto:
Staand vlnr Paul Sloven - Frank Ligthart - Norbert Bulten (voorzitter Lions) - Henk Groen - Marc de Jager
Zittend vlnr Maud Christan - Adrienne Hazenberg - Sjefke

Heijmans NV |
Lions club Rosmalen |
Mooi zo Goed zo |
SJV Rosmalen |
Speeltuin 't Kwekkeltje |

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl