22 oktober 2018Kinderen bouwen voor kinderen

De 3e editie van KinderenbouwenvoorKinderen wordt op zaterdag 3 en zondag 4 november a.s. georganiseerd in het fraaie hoofdkantoor van Heijmans aan de Graafsebaan te Rosmalen. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Lions club Rosmalen.

Het evenement wordt voor de derde keer georganiseerd om geld in te zamelen voor kind-gerelateerde goede doelen in Rosmalen. Dit jaar gaat de opbrengst naar speeltuin ‘t Kwekkeltje en SJV Rosmalen.

Bouwen
Kinderen kunnen samen met hun ouders en/of grootouders 4 uur lang in het hoofdkantoor van Heijmans bouwen met de bekende blokjes van Lego®, Duplo®, en Kapla, maar ook kennismaken met het nieuwe speelgoed van Laq en Twicklo. Voor de echte bouwliefhebbers is er de good-old Meccano, waarmee leuke creaties in elkaar geschroefd kunnen worden. Kortom een grote verscheidenheid aan bouw-speelgoed waar naar hartenlust mee gebouwd kan worden. Na het succes van de uitdagende Kapla-challenge, die vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, zal ook deze test dit jaar weer een plek krijgen. Daarnaast zullen er, ter inspiratie, verschillende bouwwerken en installaties van het speelgoed tentoongesteld worden.

Skelterbaan en coffee-corner
Op de overdekte parkeerplaats van Heijmans aan de Graafsebaan is een skelterbaan ingericht. Naast bouwpret en skelterbaan is er ruimte voor ontspanning in de coffee-corner met een hapje en een drankje.

Tijden
Er kan gespeeld worden op vier verschillende dagdelen; zaterdag- en zondagmorgen vanaf 09.30 uur tot 13.00 uur en zaterdag- en zondagmiddag vanaf 13.00 uur tot 16.30 uur.

Toegangskaarten
Tijdens de online verkoop is de entree voor alle kinderen tussen 3 en 99 jaar  €5,50 (inclusief een muntje voor koffie/thee/ranja). De kaarten zijn te bestellen via de nieuwe website, www.kinderenbouwenvoorkinderen.nl. Wil je een kaartje op de dag zelf aan de kassa kopen, dat kan, maar dan betaal je € 6,-- ( er kan niet gepind worden ).

Heijmans bv |
Lions club Rosmalen |
Mooi zo Goed zo |

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl