2 september 2020Laptop voor Bijna-baantjes

Op donderdag 27 augustus mocht Arine van Neutegem van de Stichting Bijna-baantjes een laptop in gebruik nemen. De laptop was beschikbaar gekomen via de Laptop Challenge van Mooi zo Goed zo.

Geert Bettinger, voorzitter Bijna-baantjes: "Namens ons bestuur wil ik Mooi zo Goed zo van harte bedanken voor de laptop die wij hebben gekregen. We zijn hier heel blij mee."

Bijna-baantjes heeft sinds kort kantoorruimte in het Rode Kruis gebouw betrokken waar nu twee mensen regelmatig tegelijkertijd werken, terwijl de stichting slechts één laptop tot haar beschikking heeft. Arine van Neutegem trok de stoute schoenen aan en belde met Mooi zo Goed zo: "ik bel altijd alleen als ik iets van jullie nodig heb, maar kun je ons misschien aan een laptop helpen." Het antwoord van Jan de Rond van Mooi zo Goed zo was kort en helder: "Ja dat kan. Kom er maar een halen."

De laptop is afkomstig van Farent sociaal werk die al haar Windows 7 laptops waar medewerkers en vrijwilligers mee werken aan het vervangen is met Windows 10 apparatuur. Via de Laptop Challenge van Mooi zo Goed zo stelt Farent haar spullen beschikbaar aan het gemeenschapsleven in gemeente 's-Hertogenbosch.

Het idee van Bijna-baantjes is ontstaan door aan de kinderen met een beperking te vragen wat ze later willen worden. Bijna-baantjes zijn voor deze kinderen heel belangrijk en bijzonder. Het is voor iedereen fijn om van waarde te kunnen zijn voor een ander, ook voor kinderen met een beperking. De Bijna-baantjes worden uitgevoerd in de vrije tijd.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl