5 september 2018Leden Brabants Brood helpen vrijwilligers De Bossche Hoeve

Op zondag 9 september a.s. gaan zo’n 20 leden van het broodfonds Brabants Brood de vrijwilligers van Kinderboerderij De Bossche Hoeve helpen door middel van sloop-, onderhouds- en kluswerk.

Op de zondagmiddag zal een oude ren bij de entree worden gesloopt, een muurtje worden opgemetseld met kinderkopjes, de kinderspeelplaats en de vijver worden opgeruimd en houten planken van de afrastering geschilderd.

Lucien de Groot van Brabants Brood: “Ons broodfonds telt 52 leden. Elk jaar organiseren wij een gezamenlijke activiteit en dit jaar willen wij graag vrijwilligers een handje helpen. In overleg met Mooi zo Goed zo hebben wij gekozen voor Kinderboerderij De Bossche Hoeve. Zeker 20 van onze leden gaan a.s. zondag aan de slag bij de kinderboerderij en maken zo kennis met het waardevolle werk wat daar verricht wordt.”

Brabants Brood
Het broodfonds Brabants Brood bestaat uit 52 ondernemers die elkaar steunen bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of andere pech en tegenvallers. Zij verzorgen een onderling verzekeringsstelsel waardoor hun bestaanszekerheid verhoogt wordt.

Bossche Hoeve
Kinderboerderij De Bossche Hoeve is één van de vier kinderboerderijen die de gemeente ’s-Hertogenbosch rijk is. Drie jaar geleden namen de stichting en haar vrijwilligers het beheer van de kinderboerderij over van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Sindsdien is er veel veranderd en aangepast. De kinderboerderij, gelegen naast de A59 langs de fietsroute naar Vlijmen, is een ontmoetingsplaats voor de wijk Kruiskamp geworden.

Jongeren en buurtbewoners in Kruiskamp werken samen bij het verzorgen van de dieren en het uitbreiden van de kinderboerderij Bossche Hoeve in Kruiskamp. Het nieuwe gebouw van de kinderboerderij is ruim elf jaar geleden gebouwd door een aannemer in samenwerking met de jongeren van ‘Saltho - Sterk in Werk’, met steun van fondsen en sponsoren.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl