19 april 2018Na 10 jaar wandelen voorbij Sydney Australië

"Wij zijn al voorbij Sydney - Australië en nu op weg naar Auckland - Nieuw-Zeeland. Dat weten we precies omdat we allemaal stappentellers hebben en zo exact kunnen uitrekenen waar we zijn," zei Mieke Verberne van de wandelclub Wij Willen Wandelen tijdens het 10-jarig jubileum van de wandelclub.

Het jubileum werd gevierd op zaterdag 7 april met een wandeling van de Javastraat in Den Bosch Oost naar het Nico Schuurmanshuis in Orthen. In de Javastraat werd de wandelgroep verrast door een hartverwarmend bezoek van burgemeester Jack Mikkers. "Dit is nog eens met zijn allen 'meedoen' wat jullie met elkaar doen. Bij jullie kan iedereen meedoen, fantastisch", liet hij de wandelgroep weten.

Wandelaars met burgemeester Jack Mikkers (midden)

De wandelclub 'Wij Willen Wandelen' is in 2008 van start gegaan op initiatief van Thérèse Siteur. Na de opleiding aan het CIOS was Thérèse 25 jaar sportleidster voor mensen met een verstandelijke beperking. Toen haar werk ophield, wilde ze blijven bewegen en heeft samen met een vriendin in 2008 de wandelclub 'Wij Willen Wandelen' opgericht. Soms plaagt de wandelgroep Thérèse een beetje door stil te gaan staan. Ze roept dan: "Wij Willen Wandelen, dan moet je niet stilstaan of achteruit lopen."

Met behulp van de stappentellers, die via Mooi zo Goed zo door Omron beschikbaar zijn gesteld, kan de groep uitrekenen hoeveel stappen ze gezet hebben en hoeveel kilometers er al afgelegd zijn. De groep is in de afgelopen tien jaar al voorbij Sydney - Australië gelopen en nu op weg naar Auckland Nieuw-Zeeland.

Mooi zo Goed zo |
Omron |
Wij Willen Wandelen |

 

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl