2 maart 2020NLdoet 2020, doet u mee?

Weet u al wat u op 13-14 maart 2020 met uw vrijwilligers gaat doen? Niet? Dan hebben wij een voorstel voor u! Doe mee met NLdoet, de grootste vrijwilligerscampagne van Nederland. Het wordt voor de 16de keer georganiseerd.

U kunt met uw organisatie meedoen aan NLdoet en op die manier mensen laten kennismaken met uw organisatie en activiteiten, (nieuwe) vrijwilligers werven en met hulp van anderen een berg werk verzetten. Als u zich vóór 31 januari 2020 hebt aangemeld, kunt bij het Oranje Fonds tegelijk met de aanmelding een bijdrage van maximaal € 350,= vragen in de kosten die u maakt. Let op: op = op!

Iedereen kan meedoen
Sport, onderwijs, zorg, milieu, welzijn, natuur, buurt & wijk, dieren, kunst & cultuur, recreatie; het kan allemaal! NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken bij een lokale vrijwilligersorganisatie.

In 2010 deden in 's-Hertogenbosch en Vught 13 organisaties met 13 activiteiten mee aan NLdoet. In 2018 is dat aantal gegroeid naar 60 organisaties met 80 activiteiten waar (nieuwe) vrijwilligers en bedrijven een dag(deel) gingen werken.

Tot nu toe, 2 maart, zijn 80 activiteiten aangemeld: 45 in Den Bosch, 16 in Vught, 6 in Rosmalen, 5 in Nuland, 3 in Empel, 3 in Kruisstraat, 1 in Engelen en 1 in Maliskamp.

Doet u met uw organisatie niet mee aan NLdoet, dan is het misschien een idee om met een groep mensen uit uw organisatie bij een ander te gaan kijken en helpen. Op deze manier draagt u toch uw steentje bij!

Aanmelden NLdoet 2020?
U kunt uw activiteiten en klussen aanmelden via www.nldoet.nl. Tegelijkertijd kunt u de financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds voor de kosten die u tijdens NLdoet maakt.

Koninklijke aandacht
Traditiegetrouw doen Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en leden van de koninklijke familie mee met NLdoet. NLdoet is in 2005 gestart vanwege het 25-jarig regeringsjubileum van toenmalig Koningin Beatrix.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van veel organisaties en initiatieven. In gemeente 's-Hertogenbosch zijn bijna 46.000 vrijwilligers actief bij zo'n 1.500 organisaties. Met elkaar kunnen we tijdens NLdoet laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk voor de samenleving is en hoe leuk het kan zijn.

NLdoet wordt in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught georganiseerd door:
Mooi zo Goed zo |
Vrijwilligersnetwerk Galant |
Welzijn Vught |
in samenwerking met het Oranje Fonds|

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl