26 februari 2019Maak op één dag het verschil

Op 15-16-17 maart wordt in ’s-Hertogenbosch en Vught voor de vijftiende keer NLdoet georganiseerd. Weet u al wat u dan gaat doen? Ga eens kijken of helpen bij uw of andermans club. Maak het verschil en ontmoet nieuwe mensen!

60 organisaties zetten hun deuren en poorten wagenwijd open voor u. U bent van harte welkom vrijblijvend te komen kijken en meewerken. Ga naar de site van NLdoet. Er is vast weer een mooie activiteit bij u in de buurt.

Ontstaan en organisatie
In 2005, het eerste jaar van de landelijke vrijwilligersdag, won het organiserende comité in 's-Hertogenbosch/Vught de MADD-award voor best organiserende comité van Nederland. In 2010 is de MADD-campagne overgenomen door het Oranje Fonds, de naam veranderde in NLdoet en de dag verplaatste van najaar naar voorjaar.

Sinds 2010 werken Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant en Welzijn Vught samen met het Oranje Fonds aan NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart a.s. Op TV en Youtube is een wervingsvideo te zien.

Koninklijk Huis
De landelijke vrijwilligersdag Make A Difference Day (MADD) is in 2005 op initiatief van de Nederlandse Vrijwilligerscentrales begonnen. Aanleiding was het 25 jarig regeringsjubileum van Koningin Beatrix. Sindsdien zijn de leden van het Koninklijk Huis elk jaar als vrijwilliger actief tijdens het weekend, steeds in wisselende delen van het land en bij verschillende typen organisaties.

Twitter
Voor NLdoet is een speciaal twitter account aangemaakt: @NLdoet073. Als u twittert over NLdoet voeg dan #NLdoet073 toe aan uw berichten. Zo kunnen we volgen wat er lokaal gebeurt en foto's uitwisselen.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl