27 mei 2019Boompje trekken en huifbedrijden

Twee totaal verschillende activiteiten van één bedrijf op één dag. Medewerkers van Omron trokken op vrijdag 10 mei naar Nuland en Kruistraat om als vrijwilligers te gaan werken voor IVN en Huifbed De Meierij.

IVN
Op de Nulandse heide verzamelden zo’n 12 medewerkers zich om 09:00 uur. Zij kregen tekst en uitleg van Cor Haest van IVN over de werkzaamheden van de dag: boompje trekken, stuiken snoeien en rooien. Alles met de bedoeling om de heide en zandverstuiving licht, lucht en wind te geven zodat zij zich goed kan herstellen en in stand kan blijven.

Huifbed
Een flinke groep mannen en vrouwen van Omron stortte zich bij Huifbed de Meierij op het opruimen en schoonmaken van accommodatie en huifbedrijtuigen. Allemaal ter voorbereiding op de Open Dag van de stichting vanwege haar 20-jarig bestaan op de daaropvolgende dag, zaterdag 11 mei 2019. Zelden waren stoere mannen zo enthousiast en fanatiek in het zemen van ramen en schoonmaken van rijtuigen. De vrijwilligers en het bestuur van stichting Huifbed De Meierij waren erg blij met deze hulp. Aan het eind van de dag ontvingen de Omron mensen van de vrijwilligers een zelfgemaakte trofee als dank voor hun inzet en het verrichte werk.

Omron-dag
Elk jaar op 10 mei gaan medewerkers van Omron aan de slag bij maatschappelijke organisaties in de plaats van vestiging om zich in te zetten voor de maatschappij, dit jaar voor 86ste keer sinds de oprichting in 1933.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl