22 december 2020Opvolger Jan de Rond bekend

Deze maand heeft Farent afscheid genomen van Jan de Rond, grondlegger van Mooi zo Goed zo.

Lang heb ik er niet over na hoeven te denken, om naar deze vrijgekomen uitdagende rol te solliciteren. Na een mooie en gevarieerde loopbaan in het bedrijfsleven als marketing en communicatie coördinator, heb ik ervoor gekozen om ​​projectleider te worden in het sociale domein. Met ingang van 1 januari mag ik het stokje van Jan de Rond over nemen, een bijzondere en uitdagende rol waar Jan de afgelopen 25 jaar voor mij een mooi pad heeft gebaand. Honderden bijzondere projecten heeft hij met Mooi zo Goed zo gerealiseerd, aan mij de eervolle taak om dit verder uit te bouwen.

Mijn naam is Eric Pennings, vader van een zoon van 19 en een dochter van 20. Ik ben in 1963 geboren in Berlicum. Toen ik 4 jaar oud was ben ik met mijn ouders, broer en zus naar 's-Hertogenbosch verhuisd. Vrijwel mijn hele jeugd en studententijd heb ik in 's-Hertogenbosch doorgebracht. Na de middelbare school ging ik naar de Kunstacademie met een tussentijdse switch naar de Design academie in Eindhoven. Achteraf een beslissing omdat ik mijn militaire dienstplicht moest oplossen. Na mijn militaire dienstplicht ben ik als marketingcoördinator in het bedrijfsleven aan de slag gegaan. Deze functie heb ik de afgelopen 30 jaar vervuld bij uiteenlopende bedrijven, meestal bedrijven met Brabantse wortels.

In mijn vrije tijd ben ik actief bij twee Bossche carnavalsclubs, De Foe Jong Bende voor deelname aan het Kwekfestijn en De Zone van Ons Moeder voor deelname aan de Oeteldonkse optocht. Twee bijzonder energieke clubs die hun sporen in Oeteldonk hebben inmiddels ruimschoots hebben nagelaten. Ook het Bossche bedrijfs- en uitgaansleven heeft mij veel vrienden en kennissen gebracht. De vruchten die ik pluk van de contacten die ik heb uit het bedrijfsleven, het verenigingsleven, en mijn Bossche netwerk, doe ik nu in de fruitmand van het sociale leven. Een goed gevulde fruitmand die ik graag aan wil bieden aan de Bossche samenleving en haar vrijwilligers.

2021 gaat een mooi jaar worden. Samen met mijn nieuwe collega's van Farent, Mooi zo Goed zo, Galant Vrijwilligerswerk en Vrijwilligersacademie073 gaan we Mooi zo Goed zo toekomstbestendig op de kaart zetten. Met name in coronatijd zijn vrijwillige bijdragen, aansprekende buurtprojecten en daarmee saamhorigheid onmisbaar voor een gezonde en fijne Bossche samenleving.

Ik wens iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling en hoop jullie in 2021 (bij voorkeur met een handdruk) in mijn nieuwe rol te begroeten en ontmoeten.

Eric Pennings

Projectleider Mooi zo Goed zo

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl