12 oktober 2020Corona proof Fifty-One Pubquiz voor kinderboerderij Oosterhoeve

Serviceclub Fifty-One ’s-Hertogenbosch organiseert een voor iedereen toegankelijk festijn. Op zaterdag 7 november 2020 vindt voor het 5e achtereenvolgende jaar ‘De Fifty-One PubQuiz’ plaats. Dit jaar niet in een Pub. U kunt deelnemen vanuit de huiskamer. Ook bijzonder: de presentatie van de PubQuiz is in handen van Jetty Eugster en Bart Eigeman, twee voormalig wethouders van ’s-Hertogenbosch. De opbrengst komt voor de volle 100% ten goede aan de Kinder- en Zorgboerderij Oosterhoeve, gelegen aan de Bossche Oosterplas.

PubQuiz – iedereen wordt er wijzer van!
Iedereen kan nu meedoen en de teamleden hoeven zich daarbij niet eens in eenzelfde ruimte te bevinden. Vrienden of familieleden kunnen vanuit een eigen huiskamer deelnemen en toch een team vormen (3-8 pers). Een gezellige avond is verzekerd!
De inschrijfkosten bedragen ook dit jaar € 100 per team en komen volledig ten goede aan het goede doel. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 6 november via het inschrijfformulier, te downloaden vanaf http://fiftyone.nl/denbosch. Op deze site is ook nadere informatie te vinden over hoe de PubQuiz die avond technisch zal verlopen.

Opbrengst voor Kinderboerderij Oosterhoeve
De opbrengst komt volledig ten goede aan Kinderboerderij Oosterhoeve in ’s-Hertogenbosch en zal worden besteed aan verbeterde en veilige huisvesting voor de dieren. De Oosterhoeve is een kinderboerderij bij de Oosterplas, is educatief ingericht én een feest voor kinderen met diverse dieren, bezienswaardigheden en activiteiten. Daarnaast biedt de Oosterhoeve ook een beschutte werkplaats voor mensen met een tijdelijke of blijvende beperking. De Oosterhoeve ontvangt vanuit de gemeente een subsidie voor de kosten van voer en hooi voor de dieren. Alle andere kosten moeten worden gedekt via acties en donaties.

Service- en vriendenclub Fifty-One ’s-Hertogenbosch
Club Fifty-One 's-Hertogenbosch is onderdeel van de wereldorganisatie Fifty-One. Naast de gezellige en leerzame bijeenkomsten zetten de leden zich actief in voor hulpbehoevenden in onze samenleving en genereren gelden voor goede doelen, onder meer met deze Pubquiz. Pubquiz organisator Leo Sedee, namens Fifty-One ‘s-Hertogenbosch: “Wij zetten ons graag voor Kinderboerderij Oosterhoeve in omdat dit doel goed aansluit bij ‘Rechten van het Kind’, het internationale Fifty-One thema voor de fondsenwerving. Vorig jaar is de opbrengst naar Weekendschool de Bollebozen gegaan."

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl