31 oktober 2022Speciaal diners bij Resto VanHarte in November

MANTELZORGDINERS op 9 en 11 november

Op woensdag 9 en vrijdag 11 november staan de Resto avonden in het teken van Mantelzorg. Een niet meer weg te denken thema, vandaag de dag. Op 10 november is het namelijk de nationale dag van de Mantelzorger. In Den Bosch staat zelfs heel november in het teken van Mantelzorg en daarom organiseren we samen met Mantelzorg Farent 2 mantelzorgdiners. 

Die avonden mogen de gasten gratis aanschuiven aan tafel en meepraten over het thema Mantelzorg. Met speciale ‘kletspotten’ op tafel en ervaringsdeskundigen aan tafel zal het gesprek snel op gang komen. De fijne en minder fijne ervaringen van de mantelzorger kunnen worden gedeeld en wie weet komen er weer nieuwe inzichten en adviezen. Uiteraard wordt het 3- gangendiner weer bereid door de vrijwilligers met onze kok en de invulling van de avond wordt mede door medewerkers van Mantelzorg Farent verzorgd.

HERFSTDINER op 10 november

Na een geslaagde Franse avond in de zomer organiseren we nu een speciaal uitgebreid HERFSTdiner samen met onze sponsor Brand Charity. Naast een HERFSTdiner en gezellige entertainment op de avond zelf, is er ook speciaal voor kinderen een kindermenu met pannenkoeken voor maar 1 euro en een kleurplaatwedstrijd met mooie prijsjes. In de bijlage vindt u de flyer waar alle overige info op staat, zou fijn zijn als die weer actief gedeeld wordt!

Thema diner: SCANDINAVIE op 23 november

Zoals misschien velen van jullie weten is kok Rick erg fan van Scandinavië. Niet alleen over de landen maar ook over de keuken is hij erg enthousiast. Daarom gaat hij de gasten verrassen op 23 november met een Scandinavisch diner. Dus maak kennis met de eetgewoontes uit het hoge noorden op die woensdag bij Boschveld.

Zoals altijd kan er weer gereserveerd worden, zelfs een maand vooruit, zowel via de telefoon op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur, 0900 - 900 3030 of via de website https://reserveren.restovanharte.nl .

Uiteraard kunnen jullie als zorgverlener, betrokkenen natuurlijk ook eens aanschuiven bij een diner. Zo ervaar je zelf wat een Resto avond voor cliënten, bewoners en members kan betekenen! Samen komen met iemand is natuurlijk het beste! 😉

Mede namens het hele team Den Bosch, hopelijk tot snel.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl