28 juni 2018Vrolijk Online nieuwe media partner en hoofdsponsor

Vrolijk Online uit Berlicum wordt de nieuwe digitale mediapartner en, naast Welzijn Divers, de tweede hoofdsponsor van Mooi zo Goed zo. Zij neemt de digitale dienstverlening van Colours, die dit 8 jaar heeft gedaan, over.

Vrolijk Online is na TEAMCO (3 jaar), Inter-IQ (10 jaar) en Colours (8 jaar) de vierde digitale partner van Mooi zo Goed zo sinds de bouw en online gang van haar eerste website in 1998.

Tijs Vrolijk van Vrolijk Online: "Wij voelen ons als bedrijf niet te klein voor grote opdrachten en niet te groot voor kleine opdrachten. Hierdoor passen wij goed bij Mooi zo Goed zo, een project dat in de afgelopen 22 jaar al veel mooie dingen heeft gedaan voor de samenleving."

In de tweede helft van dit jaar zal Vrolijk Online een nieuwe website met bijpassende digitale communicatiekanalen ontwikkelen voor Mooi zo Goed zo. Waarschijnlijk zullen deze in de late herfst online gaan.

Vrolijk Online adviseert, maakt en optimaliseert online oplossingen voor bedrijven, organisaties en instellingen. Met 17 jaar internetervaring op de teller komt zij met het online plan dat het beste bij je organisatie, je doelstellingen en je doelgroep past. Zij zijn creatief, doelgericht en professioneel. En het begint, volgens Vrolijk Online, gewoon met een informeel en gezellig gesprek.

Michiel Tielemans van Colours: “We hebben met Colours 8 jaar met veel plezier als digitale partner van Mooi zo goed zo gewerkt. We dragen de fakkel over aan Vrolijk Online en dragen Mooi zo goed zo een warm hart toe”.

Colours is een full-service internetbureau; onderdeel van 'We are you'. Sinds 1997 verbeteren zij het bedrijfsresultaat van toonaangevende organisaties, door de inzet van digitale middelen. Dit doen de ruim 100 professionals door samen met klanten de optimale digitale gebruikservaring te realiseren en deze ervaring continu te optimaliseren.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl