28 mei 2018Wat doet u op Burendag 2018?

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat u samen met uw buren kunt vieren op 22 en 23 september. Het is een dag waarop u gezellig samen komt en waarbij mensen iets leuks doen voor elkaar en de buurt. Het is de dertiende keer dat Burendag in Nederland wordt georganiseerd.
Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren, sportverenigingen, scholen, kerken, zorginstellingen en buurtorganisaties elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Het Oranje Fonds, Douwe Egberts, Vrijwilligersnetwerk Galant en Mooi zo Goed zo ondersteunen u daar graag in.
Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen zij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk om u vanaf eind juni aan te melden en een aanvraag voor een geldbedrag van max. € 400,= in te dienen bij het Oranje Fonds om uw Burendagplan te kunnen uitvoeren.
Kijk voor aanmelding en de voorwaarden voor organisaties en particulieren op de website van burendag. Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt een Burendag feestpakket.
Aanvraag 2018
Doet u mee met Burendag? U kunt een bedrag tot € 400,= aanvragen bij het Oranje Fonds wanneer u Burendag op 22 of 23 september viert.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl