1 augustus 2018Zomerchallenge voor Burendag 's-Hertogenbosch

Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant en Welzijn Divers houden 'Mooi zo Goed zo zomer challenge' ter stimulering van Burendag in 's-Hertogenbosch. Aanleiding voor de challenge zijn de vele reacties op de smile / glimlach die Jan de Rond van Mooi zo Goed zo maakte in een grasveld.

Deelnemers aan Burendag op 22-23 september a.s. kunnen extra burendagbudget winnen (max. € 100,=) door met water een tekening in het gras te maken in de openbare ruimte binnen de gemeentegrenzen van  's-Hertogenbosch (minimale afmeting 3 x 2 meter).

Inzenden
Een foto van de tekening kan tot 1 september met n-a-w gegevens van de afzender/burendagcomité en plaats van de tekening worden ingezonden naar info at mzgz.nl of info at galant.nl. Een post op twitter / facebook met #burendag073 en #grastekenng + aanmelding op www.burendag.nl zijn vereisten om in aanmerking te komen voor het extra burendagbudget.

Handleiding
Door elke dag (bij voorkeur 's-avonds) water te gieten op dezelfde plaats(en) ontstaan na circa 8 dagen de contouren van de tekening in het gras. Na 14 dagen is de tekening goed te zien.

Benodigdheden
Om een tekening te maken zijn slechts een flink openbaar grasveld, een emmer/gieter, water en elke dag/avond circa 10 minuten tijd nodig.

Crowdfunding
Voor deze zomer challenge zoekt Mooi zo Goed zo sponsors en donateurs. U kunt uw steun / sponsoring mailen naar info at mzgz.nl of donatatie storten op reknr. NL 10 INGB 0674654919 ten name van Stichting Divers onder vermelding van 'Mooi zo Goed zo zomer challenge'.

Reportage DTV Den Bosch

Filmpje Brabants Dagblad

Bossche groene glimlach in Graafsewijk groeit gestaag

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl