28 september 202112,5 jarig bestaan zorgboerderij De Locatie in Vlijmen

Op 24 en 26 september jl. was het open huis. Op vrijdag waren zakelijke relaties uitgenodigd, op zondag werden familie en vrienden warm verwelkomd. 

De Locatie is een plek waar vele contacten zijn ontstaan en mensen met elkaar en met de natuur verbonden zijn. De Locatie houdt van eenvoud en straalt dit uit door heel basic en duurzaam in te zetten. Stichting De Locatie heeft als doelstelling om hulp te bieden aan jongeren die in de grote instellingen niet goed tot hun recht komen en desondanks dringend hulp nodig hebben. Zij zijn gebaat bij kleinschalige en persoonlijke hulp in een natuurlijke omgeving, zodat de kans groter is dat re-integratie in de maatschappij succesvol verloopt. 

Tijdens het feest werd de nieuwe kantine geopend. Deze is na een brand door vele handjes opnieuw gebouwd en daar werd kort bij stilgestaan. Na de opening werden er verschillende presentaties gegeven over wat De Locatie doet, wie ze zijn en hoe ze de toekomst zien. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl