20 februari 2019Zorgboerderij De Locatie herbouwt kantine

Zorgboerderij De Locatie start met de herbouw van de kantine die één jaar geleden volledig afbrandde. Nu zijn de bouwvergunningen rond en is er genoeg geld bij elkaar gespaard om een nieuwe kantine te bouwen. Wim Habraken van de zorgboerderij: “We zitten te popelen, dat ding is ook gewoon nódig”.

Op de plek van de oorspronkelijke kantine zijn vier containers met een frame van houten palen te zien. Habraken: “De nieuwe kantine wordt hetzelfde als de vorige maar dan beter. Een plek waar iedereen gewoon lekker met moddervoeten naar binnen kan stampen. De vier containers worden ingericht als vergaderruimte, toiletten, keuken en stilteruimte.”

De kantine krijgt een oppervlakte van 160 vierkante meter en gaat ruim 70.000 euro kosten. De containers worden geïntegreerd in het gebouw. Kinderen van de zorgboerderij en hun ouders werken mee aan de bouw. Wim Habraken: “Dat is ook ons beleid. We zoeken extra handen voor de herbouw. Vanaf 15 en 16 maart (tijdens NL Doet) kunnen vrijwilligers aansluiten om te helpen met klussen."

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl