Dubbel genieten

"Vandaag heb ik aardige mensen ontmoet"
"Wat heerlijk dat deze mensen zich voor ons willen inzetten"
"Heel bijzonder en emotioneel; dat had ik niet verwacht"

Samen een tentoonstelling bezoeken. Dagje naar een park of dierentuin. Koffie drinken in de stad. Bloemen kopen op de markt of zomaar een eindje wandelen. Mooi zo Goed zo laat mensen dubbel genieten.

Stralende gezichten. Enthousiaste reacties. Hieruit blijkt hoe belangrijk 'Dubbel Genieten' is voor iedereen die er aan meedoet, zowel de begeleiders als de gasten. Er gewoon voor elkaar zijn, daar draait het om.

Op stap met mensen die dit niet (meer) zelfstandig kunnen. Bijvoorbeeld volwassenen of kinderen met een verstandelijke beperking, ouderen uit zorginstellingen, mensen met een psychiatrische handicap of lichamelijke beperking. Leeftijd speelt geen rol, onze gasten zijn 4 tot 110 jaar. Vrijwilligers, werknemers en/of scholieren begeleiden de gasten tijdens de uitstapjes.

Mooi zo Goed zo promoot ‘Dubbel Genieten’ in het bedrijfsleven, bij onderwijs- en overheidsinstellingen en bij gehandicapten- en gezondheidszorg. Het is niet ingewikkeld, kost geen grote investeringen en is niet spectaculair. Het is wel enorm leuk en verrassend gewoon. Een simpel gebaar en bovenal aandacht voor elkaar. Eenvoudiger kan het niet. Mooi zo goed zo!

Heb je belangstelling in ‘Dubbel Genieten’? Neem contact op met Mooi zo Goed zo!

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl