Kantine De Locatie

Begin februari 2018 brandde de kantine van Zorgboerderij De Locatie tot de grond toe af. Eind juni is ruim € 80.000,= bij elkaar gebracht voor de herbouw van de kantine. Het wachten is nu op de benodigde vergunningen voor herbouw.
 
Van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West ontving Zorgboerderij De Locatie donderdag 7 juni een forse cheque voor de herbouw van de in februari afgebrande kantine. Het geld is door de Rotaryclub bij elkaar gebracht tijdens de benefietavond op woensdag 30 mei j.l. bij ‘Asperges in ’t Veld’.
 
Uit de brand
Dit jaar, 2018, bestaat Zorgboerderij De Locatie 10 jaar. Het jubileum werd gevierd tijdens het eFFect festival op 9 en 10 juni j.l. Met de overhandiging van de cheque van € 6.000,= door Rotaryclub 's-Hertogenbosch West wordt de meerjarige samenwerking tussen Rotary en de zorgboerderij afgesloten. In januari j.l. was al een cheque van € 5.000,= overhandigd voor een grote groepstent.
 
Door de cheque van € 6.000,= van Rotaryclub 's-Hertogenbosch West en de verdubbeling van dit bedrag door BrandLoyalty komt de opbrengst van de fondsenwerving vanwege de brand ruim boven de € 80.000,= uit. Een mooi resultaat!

Herbouw kantine De Locatie

Wilt u helpen bij het herbouwen van de afgebrande kantine? Laat het ons weten!


Ik kan helpen Bekijk waar u nog meer mee kunt helpen »
Wij vragen uw naam zodat wij u juist kunnen aanspreken.
Wij vragen uw e-mailadres zodat wij met u in contact kunnen komen.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl