Klussendag

Het is vrijdag 15 september half zeven ’s-ochtends als de poort wordt opengemaakt, en de vlaggen van aannemersbedrijf P. Hoedemakers en Zn. BV en Mooi zo Goed zo aan het hek worden opgehangen. Alle koffieautomaten worden aangezet. Er zijn sloten koffie nodig vanmorgen. Over een uur zullen 125 medewerkers, vutters en gepensioneerden aan de koffie zitten in de feestelijk ingerichte werkplaats. Van hoog tot laag, binnen- en buitendienst, allemaal tegelijk. Gisteravond heeft de personeelsvereniging ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum van het bedrijf de directie verrast met poloshirts in de kleur van het bedrijf.

Om vier uur zijn bijna alle ploegen terug van de 100 klusadressen op de Hoedemakers werf. Marc Hoedemakers feliciteert zijn medewerkers met het klaren van alle klussen. “Het was een prachtige dag. Iedereen heeft hard gewerkt en we hebben met zijn allen veel mensen blij gemaakt. Gefeliciteerd!” Wethouder Roderick van de Mortel roemt aannemersbedrijf P. Hoedemakers en Zn. vanwege hun initiatief: “Het gemeentebestuur is trots op het feit dat u al 75 jaar actief bent in onze stad en dat u en uw medewerkers zich met deze ‘Klussendag’ op bijzondere wijze inzetten voor onze gemeenschap. Een heel apart initiatief!”

Jan de Rond van Mooi zo Goed zo bedankt de directie en medewerkers van P. Hoedemakers en Zn en de coördinator en vrijwilligers van de Vrijwillige Thuishulp Divers. Als symbolisch aandenken overhandigt hij dobbers aan Leo Hoedemakers, Mart Huybregts, Cathy van Gerven en Ger Gibbels. “De organisatie en uitvoering van deze klussendag is een zware dobber geweest”, aldus Jan de Rond. Voor alle medewerkers van Hoedemakers heeft hij nog een kleine attentie als aandenken meegebracht.

Foto: Marc Bolsius
Onderschrift: Gerrit van Aaken en Simon Passier (vlnr.) monteren een buitenlamp onder toeziend oog van Anita Groenen.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl