Koffiekit Vicky Brownhuis

Een koffiemoment begin februari die het gemakkelijk maakt met elkaar te praten over kanker. Dat wil het Vicky Brownhuis bereiken met de speciale koffiekit. In de kit zitten koffiebekers, (Vicky) brownies, servetjes, een collectebus, informatie én een verwenmoment.

De koffiebreak is een moment om samen even stil te staan bij kanker en de impact daarvan op mensen en hun omgeving. Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren dat het je leven compleet op z’n kop zet. Hoe belangrijk is het dan dat er goede psychosociale ondersteuning is en kanker bespreekbaar is! De Vicky Brownhuis Koffieochtend is een jaarlijks terugkerend supportmoment, iedere eerste dinsdag van februari.

Het Vicky Brownhuis levert een speciale koffiekit, die het u gemakkelijk maakt een koffiemoment te organiseren en met elkaar door te praten over kanker. In de kit zitten koffiebekers, (Vicky) brownies en servetjes, informatie over het Vicky Brownhuis, een collectebus én een verwenmoment voor iemand die geraakt is door kanker. De kosten per koffiekit zijn:
• voor een bedrijf € 100
• voor een vereniging of stichting € 50
• voor particulieren € 20

Een koffiekit is voor max. 10 personen. Met meer mensen deelnemen? Geen probleem! Je kunt ook meerdere koffiekits bestellen.

Meld u aan via deze link.

Doneren kan ook door middel van onderstaande QR-code (klik op afbeelding voor volledig beeld).

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl