Glossy 'Sterk in goed werk'

In voor jaar 2011 is een glossy magazine gemaakt over organisaties die zich in 's-Hertogenbosch inzetten voor sociale activering. De glossy kreeg de naam "Sterk in goed werk".

Medewerkers van Achmea Bank ’s-Hertogenbosch zijn tijdens NLdoet 2011 op bezoek gegaan bij acht vrijwilligersorganisaties in 's-Hertogenbosch die zich verenigd hebben in de BOSA-partners (Voedselbank, Computerhuis, Jong Actief, Werkcarrousel, Vincentiusvereniging, Pastoraal Uitzendbureau, Zelfkrant en SOS Rommelmarkt).

De BOSA-partners werken voor mensen die het niet getroffen hebben in het leven: dak- en thuislozen, verslaafden, werklozen, arbeidsgehandicapten, mensen in armoede, et cetera.

De medewerkers van Achmea Bank ’s-Hertogenbosch hebben sfeer geproefd, vrijwilligers en deelnemers gesproken en materialen verzameld bij de acht organisaties. Hun indrukken en ontmoetingen zijn verwerkt in de glossy ‘Sterk in goed werk’.

In 2015 is door de BOSA-partners zelf een tweede glossy gemaakt en verschenen onder de titel "BOSA, omdat iedereen telt".

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl