Leerwerk Park Veads

Personen die de stempel afgeschreven, sociaal geïsoleerd en nutteloos opgedrukt hebben gekregen, zijn bij Veads op het juiste adres. Veads ondersteunt mensen met een afstand tot het sociale leven (arbeidsmarkt). In kleine stappen gaan ze gezamenlijk successen behalen, want samen hebben ze heel wat in hun mars. Al deze activiteiten start Veads bij Boel bazaar aan de Hinthamereinde.

Hier maken de jongeren een doorstart om kennis te maken met de maatschappij. Die er ooit anders uitzag. Het isolement maakt plaats voor nieuwe ervaringen. Je gaat weer meetellen en je nuttig voelen en je gaat dingen anders zien en beleven. Niks moet, alles kan. Alleen gemotiveerde personen worden opgenomen in het Leerwerk Park van Veads.

De jongeren waarvoor het Leerwerk Park Veads bedoeld is, houden hun hand niet op maar scharrelen wat bij. Leven van dag tot dag. Ze houden afstand tot instanties, uitkeringen en verplichtingen. Voor het oog gaat alles voor de wind en is alles geregeld. Zodra ze in beeld komen, blijken ze een flink bagage te hebben en weten hulpverleners in te pakken en naar hun hand te zetten door te manipuleren en imponeren. Een gemiddelde hulpverlener is hier niet tegen bestand.

Een aantal van deze jongeren wil wel een ander pad op maar weet niet hoe. Veads gaat hen door middel van het Leerwerk Park op weg helpen.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl