Politie helpt de Binckhorst

Voor de bewoners van de Binckhorst werd het een bijzondere dag. 75 Medewerkers van Politie Brabant-Noord kwamen op de Binckhorst om allerlei klussen en werkzaamheden te verrichten.

De politiemensen gingen aan de slag met het plaatsen van 300 meter afrastering, tuinafscheidingen, tuinhuisjes, het opknappen van tuinbanken en de aanleg van twee jeu de boulebanen. Onder zeer wisselende weersomstandigheden werd de klus geklaard, waarbij het enhousiasme van de bwwoners veel goed maakte. "Het is fantastisch dat ze dit doen. Niet alleen voor mij, maar voor ons allemaal. Er gebeurt vandaag zoveel leuks", aldus een van de bewoners.
Tot vreugde van veel bewoners waren er ook een politiewagen en politiemotor aanwezig. Bij de afsluitende borrel sprak de directie van de Binckhorst haar waardering uit voor het vele werk dat was verzet. kwamen op de Binckhorst om allerlei klussen en werkzaamheden te verrichten.

De politiemensen gingen aan de slag met het plaatsen van 300 meter afrastering, tuinafscheidingen, tuinhuisjes, het opknappen van tuinbanken en de aanleg van twee jeu de boulebanen. Onder zeer wisselende weersomstandigheden werd de klus geklaard, waarbij het enthousiasme van de bewoners veel goed maakte. "Het is fantastisch dat ze dit doen. Niet alleen voor mij, maar voor ons allemaal. Er gebeurt vandaag zoveel leuks", aldus een van de bewoners.

Tot vreugde van veel bewoners waren er ook een politiewagen en politiemotor aanwezig. Bij de afsluitende borrel sprak de directie van de Binckhorst haar waardering uit voor het vele werk dat was verzet.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl