Bossche Gouden Eeuw van Filantropie

Onder de titel 'Bossche Gouden Eeuw van Filantropie' startte Rotaryclub 's-Hertogenbosch West een campagne waarmee zij de komende 40 jaar circa 100 miljoen euro wil verwerven voor de Bossche gemeenschap. Aanleiding is de voorspelling van prof. dr. René Bekkers van de VU-Amsterdam dat de 21ste eeuw de Gouden Eeuw van Filantropie wordt. Het concept van de campagne is bedacht door Jan de Rond

Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West heeft in de zomer 2019 een lokale goededoelengids op de markt gebracht waarin lokale organisaties uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal maatschappelijk zijn opgenomen die het steunen waard zijn. De gids is verspreid onder notarissen, banken, vermogensbeheerders, accountants, financiële adviseurs en begrafenisondernemers.

De gids dient als 'etalage' en aandachtstrekker voor lokale goede doelen als mogelijkheid om geld aan de doneren (bij leven) of nalaten (bij sterven).

Aanmelden
Tot 15 december 2018 00.00 uur konden organisaties uit de gemeente 's-Hertogenbosch zich aanmelden voor de Bossche lokale goede doelengids.

Presentatie
Op 1 juli 2019 is de eerste 'Lokale GoededDoelengids 's-Hertogenbosch' gepresenteerd op een druk bezochte bijeenkomst in de Oranje Galerij in het stadhuis van 's-Hertogenbosch. Burgemeester Jack Mikkers nam het eerste exemplaar in ontvangst van Jan de Rond.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl