Lokale Goededoelengids

Op 2 juli 2019 is de eerste 'Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch' gepresenteerd op een druk bezochte bijeenkomst in de Oranje Galerij in het stadhuis van 's-Hertogenbosch. Burgemeester Jack Mikkers nam het eerste exemplaar in ontvangst van Jan de Rond, voorzitter van de Stichting Goede Doelen ’s-Hertogenbosch.

In de 'Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch zijn lokale organisaties uit de sectoren buurt & wijk, kunst & cultuur, natuur & milieu en sociaal & maatschappelijk opgenomen die het steunen waard zijn. De fysieke gids is verspreid onder notarissen, banken, vermogensbeheerders, accountants, financiële adviseurs en begrafenisondernemers. De gids is op internet te vinden via http://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

De gids dient als 'etalage' en aandachtstrekker voor lokale goede doelen als mogelijkheid om geld aan te doneren (bij leven) of na te laten (bij sterven).

Rotaryclub 's-Hertogenbosch West startte in 2018 een campagne onder de titel 'Bossche Gouden Eeuw van Filantropie' waarmee zij in de komende 40 jaar circa 100 miljoen euro wil verwerven voor de Bossche gemeenschap. Aanleiding is de voorspelling van prof. dr. René Bekkers van de VU-Amsterdam dat de 21ste eeuw de Gouden Eeuw van Filantropie wordt. Het concept van de campagne en de lokale goededoelengids is bedacht door Jan de Rond

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl