NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt in 's-Hertogenbosch en Vught elk voorjaar georganiseerd door Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant en Welzijn Vught in samenwerking met het Oranje Fonds.

In 2020 is NLdoet op 13 en 14 maart en wordt het voor de 16de keer georganiseerd. Vanaf 1 november 2019 kunnen organisaties zich aanmelden via www.nldoet.nl en een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds.

Koninklijke aandacht
Traditie getrouw doen Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en leden van de Koninklijke familie als vrijwilligers mee met NLdoet. Dit was NLdoet in 2019 met o.a. bezoek aan Het Noordbrabants Museum.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en maatschappelijke organisaties. Duizenden organisaties laten met NLdoet zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk voor de samenleving is. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk door te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Den Bosch, Rosmalen, Vinkel, Nuland en Vught
In 2018 deden in Den Bosch, Rosmalen, Vinkel, Nuland en Vught 60 organisaties mee. Bijna 1.000 vrijwilligers zetten zich in om 80 klussen en activiteiten te realiseren.

NLdoet is sinds 2010 de voorzetting van het MADD-evenement dat in 2005 voor het eerst werd georganiseerd ter gelegenheid van het 25 jarig ambtsjubileum van Koningin Beatrix. Werd het MADD-evemenent in het najaar georganiseerd, NLdoet vindt in het voorjaar plaats. In 2005 won 's-Hertogenbosch de MADD-award voor best organiserende comité van Nederland.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl