19 augustus 2020Mooie apparatuur voor Maaspoort Kids

Omron, gevestigd in de Maaspoort, heeft twee mooie beamers beschikbaar gesteld aan Maaspoort Kids, de jeugdwerkorganisatie in de Maaspoort. Dit komt Maaspoort Kids mooi uit gezien de plannen die zij heeft voor de nabije toekomst. Naast beamers stond ook een laptop op het verlanglijstje. Deze wens wordt binnenkort vervuld door Farent die haar laptops aan het vervangen is.

Alex Tiebosch van Maaspoort Kids: “Wij zijn al een tijdje bezig met de herstart van onze activiteiten die wij in 2019 hebben moeten staken. Ons plan was om in het voorjaar 2020 opnieuw te starten, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Deze beamers en laptop kunnen wij goed gebruiken bij de herstart van onze kinder- en jeugdactiviteiten.”

Veronica Knapp van Omron: “Wij zijn onze apparatuur aan het vervangen en zoeken daarbij altijd naar een tweede leven voor spullen die nog goed functioneren. Via Mooi zo Goed zo hebben wij onze beamers kunnen overhandigen aan Maaspoort Kids, een mooie organisatie die in de wijk actief is waar wij gevestigd zijn. Twee vliegen in één klap, zij zijn blij met de spullen en wij vinden het prachtig dat wij hen konden helpen.”

Ben Koeling-Lem, ict-er bij Farent: “Na de fusie van begin 2019 vervangen wij alle laptops die op Windows 7 draaien. We ontdoen ze van data en programma’s en stellen ze via Mooi zo Goed zo beschikbaar aan lokale organisaties. Hierdoor krijgen ze een tweede leven en dat is veel beter en leuker dan ze weggooien en vernietigen. Voor ons zijn de laptops niet sterk genoeg meer, maar particulier zijn ze nog prima te gebruiken.”

Maaspoort Kids
Maaspoort Kids is in 2016 gestart en organiseert activiteiten voor kinderen uit de wijk Maaspoort zoals Koningsdag en Sinterklaas vieringen. Eind 2018 ontving Maaspoort Kids de Bossche Vrijwilligersprijs van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Met het beschikbaar komen van de beamers van Omron en laptop van Farent is de audiovisuele middelen wens van Maaspoort Kids volledig ingevuld.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl