27 juni 2018Publicatie 'Versier de stad!' op wetenschappelijke site

Gisteren, 26 juni, is de publicatie 'Versier de stad!' op de wetenschappelijke netwerk site van de Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) verschenen.

De publicatie is geschreven door dr. Frans van Gaal (sociaal historicus), prof. dr. Lucas Meijs (hoogleraar strategic philantropy and volunteering) en drs. Wendy Stubbe (docent en onderzoeker Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan AFM, Avans) en begin februari 2017 gepresenteerd in het stadion van FC Den Bosch.

Professor Lucas Meijs van Rotterdam School of Management Erasmus Universiteit: "Ik heb 'Versier de Stad!' over Mooi zo Goed zo in 's-Hertogenbosch op de NOV network site met betrekking tot wetenschap gezet omdat het een veel te leuk verhaal over de impact van maatschappelijk betrokken ondernemen is."

‘Versier de stad!’ is een onderzoek naar de effecten en impact van Mooi zo Goed zo in ’s-Hertogenbosch. Er zijn circa 30 interviews afgenomen in bedrijfsleven, bij overheid, instellingen en verenigingsleven en het archief van Mooi zo Goed zo zelf en het Stadsarchief ’s-Hertogenbosch zijn geraadpleegd.

In 2004 werd Mooi zo Goed zo in 's-Hertogenbosch in het rapport 'Effectmeting lokale makelaars in betrokken ondernemen' van CIVIQ (voorloper van Movisie) betiteld als Nederlands meest succesvolle en inspirerende voorbeeld.

Link naar wetenschappelijke site NOV

Publicatie 'Versier de stad!'

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl