18 december 2018Wat doet u op 15 - 16 - 17 maart 2019?

Weet u al wat u op 15-16-17 maart 2019 met uw vrijwilligers gaat doen? Niet? Dan hebben wij een voorstel voor u! Op 15-16-17 wordt in de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught voor de vijftiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet georganiseerd.

U kunt met uw organisatie meedoen aan NLdoet en op die manier mensen laten kennismaken met uw organisatie en activiteiten, (nieuwe) vrijwilligers werven en met hulp van anderen een berg werk verzet krijgen. Gratis, voor niks cadeau.

Als u zich vóór 31 januari 2019 aanmeldt, krijgt u zelfs geld toe voor uw inspanningen en activiteiten. U kunt bij het Oranje Fonds tegelijk met de aanmelding een bijdrage van maximaal € 400,= vragen in de kosten die u maakt. Let op: op = op!

Doet u met uw organisatie niet mee aan NLdoet, dan is het misschien een idee om met een groep mensen uit uw organisatie bij een ander te gaan kijken en helpen. Op deze manier draagt u toch uw steentje bij!

Aanmelden NLdoet 2019?
Vanaf 1 november kunt u uw activiteiten en klussen aanmelden via www.nldoet.nl. U kunt tegelijkertijd een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds voor de kosten die u maakt tijdens NLdoet.

NLdoet is de grootste vrijwilligerscampagne van Nederland
Sport, onderwijs, zorg, milieu, welzijn, natuur, buurt & wijk, dieren, kunst & cultuur, recreatie; het kan allemaal! NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken bij een maatschappelijke organisatie. In 2010 deden in 's-Hertogenbosch en Vught 13 organisaties met 13 activiteiten mee aan NLdoet. In 2018 is dat aantal gegroeid naar 60 organisaties met 80 activiteiten waar (nieuwe) vrijwilligers en bedrijven een dag(deel) gingen werken.

Koninklijke aandacht
Traditiegetrouw doen Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en leden van de koninklijke familie mee met NLdoet. NLdoet is in 2005 gestart vanwege het 25-jarig regeringsjubileum van toenmalig Koningin Beatrix.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en maatschappelijke organisaties. Samen met anderen kunt u tijdens NLdoet laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk voor de samenleving is en hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

NLdoet in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught wordt georganiseerd door:
Mooi zo Goed zo |
Vrijwilligersnetwerk Galant |
Welzijn Vught |
in samenwerking met het Oranje Fonds|

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl