Versier de stad!

'Versier de stad!’ is een onderzoek naar de effecten en impact van Mooi zo Goed zo in ’s-Hertogenbosch. Er zijn circa 30 interviews afgenomen in bedrijfsleven, bij overheid, instellingen en verenigingsleven en het archief van Mooi zo Goed zo zelf en het Stadsarchief ’s-Hertogenbosch zijn geraadpleegd.

Het boek beschrijft de geschiedenis van 's-Hertogenbosch sinds de jaren dertig en de start van maatschappelijke makelaardij in de jaren negentig van de vorige eeuw in s-Hertogenbosch en Nederland. In het boek zijn circa 60 foto's en 24 toonaangevende maatschappelijke projecten uit de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen.

De publicatie is begin 2017 uitgebracht door Mooi zo Goed zo naar een idee van Jan de Rond en geschreven door dr. Frans van Gaal (sociaal historicus), prof. dr. Lucas Meijs (hoogleraar strategic philantropy and volunteering) en drs. Wendy Stubbe (docent en onderzoeker Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan AFM, Avans).

Begin februari 2017 is 'Versier de stad!' gepresenteerd in het stadion van FC Den Bosch in aanwezigheid van meer dan 200 mensen uit bedrijfs- en gemeenschapsleven, overheid en instellingen.

In juni 2018 is de publicatie 'Versier de stad!' opgenomen op de wetenschappelijke site van het NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk).

'Versier de stad!' is in juli 2018 door de Bibliotheek 's-Hertogenbosch opgenomen in de boekencollectie van de stadsBIEB Centrum, zie link.

Sociaal aandeelhouders

Help Mooi zo Goed zo!

Wil je helpen of heb je hulp nodig? Neem contact met ons op!

Bel 088-0237500 info@mzgz.nl